|
|
|
Wysłany: 16.06.2008, 12:33:33 |
|
|
George |
Plastyczny |
|
|
|
Register IP: |
|
|
|
|
|
|
|
Witam. Dzis przegladalem forum i ogolnie strone naszego miasteczka i zastanawiam sie dlaczego pod jakimis artykulami, reportazami (z okazji otwarcia jakiejs instytucji lubo tym podobne) nie ma mozliwosci bierzacego skomentowania danego tematu. Nasuwa sie czesto na mysl pare uwag, spostrzerzen lub tym podobnych i nie ma mozliwosci tego wyrazic. Forum nie odda tego gdyz wypadalo by od razu pod reportazem cos napisac i zaraz po przeczytaniu artykulu byc na biezaco w temacie. Pozdro dla wszystkich ! |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16.06.2008, 16:09:32 |
|
|
Fago |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z tego co wiem strona Zelowa jest prowadzona w tej chwili przez urząd Miasta ,a forum jest założone i do tej pory prowadzone przez Danona i nie ma on wpływu na wygląd strony Zelowa ,no chyba ,że dostanie zlecenie -oczywiście za odpowiedni pesos i być może wtedy pojawi się opcja - "Dodaj komentarz". Myślę więc ,że powinnes z tym problemem udać się do administratorów strony www.zelow.pl |
|
|
|
Wysłany: 16.06.2008, 16:28:31 |
|
|
Danon |
Adminidewastator |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Komentarze pod artykułami na stronie Zelowa były i to dość długo, ale po dość często niecenzuralnych, obscenicznych i obraźliwych wpisach, zostały wyłączone, podejrzewam że bezpowrotnie. |
|
|
|
|
|
Wysłany: 16.06.2008, 16:52:18 |
|
|
Fago |
Ostry |
|
|