|
|
|
Wysłany: 28.04.2004, 08:23:21 |
|
|
Qbek |
Miętki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No, widzę, że coś w tym waszym gadanie kiepskawo lecz ja jako kobieta muszę stwierdzić, że faceci są o wiele gorszymi plotkarzami, niż my, dziewczyny! Wiem z własnego doswiadczenia! Nawet na jednej takiej plotce byłam, co za jadka smcznych bułeczek Wam życzę! |
|
_________________ -A gdzie obuwie ochronne??
-Whoops...!
|
|
|
|
|
Wysłany: 28.04.2004, 13:02:39 |
|
|
zgrzewa |
Stara wyga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee tam gdzieee tam. My, dziewczyny, zgrana paka, też nie jesteśmy gorsze.
niestety |
|
|
|
|
|
Wysłany: 28.04.2004, 18:55:10 |
|
|
jagda |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qbek napisał: |
No, widzę, że coś w tym waszym gadanie kiepskawo <...>
smcznych bułeczek Wam życzę! |
To może teraz będzie lepiej
A co do plotkowania męskiego, też sądze, że potrafią nieźle "nadawać"
PS. A bułeczki smakowite <jak zawsze od pana Trojanowskiego > polecamy |
|
_________________ to mówiłem ja Jarząbek... |
|
|
|
|
Wysłany: 01.02.2005, 21:54:01 |
|
|
star-aga |
Plastyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ach ci mężczyżni, mysle ze komputer to cos ciezkiego dla nas kobiet ale co tam, ja tam sie z tego smieje, a ty Danon fajnie ze sie odezwales bo milo jest spotakc na forum kogos kogo sie zna zreszta co by faceci bez nas zrobili NIC |
|
|
|
|
|
Wysłany: 01.02.2005, 22:38:43 |
|
|
Fago |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ehh... te kobiety |
|
|
|
Wysłany: 17.02.2005, 11:41:31 |
|
|
Nightcrawler |
Twardniejący |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Drogie panie, nie za bardzo się udzielacie na forum....... Wogóle to coś mało jest tutaj dziewczyn, czyżby w Zelowie brakowało kobiet?? Nie chce mi się w to wierzyć Dziewczyny pokażcie się |
|
_________________ Nie ważne jakim się jest, ważne kim się jest. |
|
|
|
|
Wysłany: 12.04.2005, 21:26:05 |
|
|
katrynka |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to ja może wrócę do tematu, czyli co, gdzie i za ile....
Na bałuckim: zimno jeszcze i pomidorki niepyszne
Na górniaku: to samo
Nowe proszki do prania: nie znam, pralki brak, pranie robię w Zelowie u rodziców
Nowa kostka rosołowa knorra o smaku pomidorowym: podobno mało pomidorowa (tak słyszałam od Jagdy)
Nowe trendy w kuchni: nie wiem, nie gotuję. Przypalam nawet wodę na herbatę
Podpaski: hmmmm.....
Mydła: tylko te w płynie, ewentualnie w płatkach (cypisek uber alles) na święcie dyszla w Zelowie widziałam, że jest jeszcze do kupienia
Ale za to wiem:
- gdzie kupić najtaniej płytki i klej
- ile kosztują panele
- jak wypoziomować podłogę
- że czerwone samochody mają 4 biegi a niebieskie tylko 3
No cóż, to chyba mało kobiece tematy... ale obiecuję, że kupię sobie "cosmo" i pogadamy o dietach, orgazmach i przerobimy podręcznik "kamasutry"
Obiecuję się dokształcić i powróce z nową falą "cosmogirl" |
|
|
|
|
|
Wysłany: 12.04.2005, 21:44:38 |
|
|
jagda |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miło mi że jakaś Kobieta w końcu doceniła moje wysiłki.
Co do pomidorków to na Julianowskiej polecam: facet ma ze swojej hodowli i są bardzo dobre.
Proszki: od lat używam Bonux, chociaż ostatnio w połączenio z Cocolino dał uczulenie
Kostka bez zmian, za to polecam bazyliowo-tymiankową
Z trendów to obecnie preferuję zupkę Knorr/Nudle - Ser w ziołach
Wodę na herbatę gotuje się 2-3 minuty a nie godzinę - to na ilość kamienia nie pomoże
Podpaski, jak wyżej
Mydła : To Ty nie wiesz że mydło wysusza skórę NIE WOLNO wyrzuć natychmiast stosujemy wodę ewentualnie płatki owsiane na trądzik (hmmm chyba już Ci nie grozi) a na wysuszoną czy to słońcem czy mrozem skórę krochmal - zapytaj mamy jak się krochmali obrusy, albo wejdź do drogerii znajdziesz na półkach z wybielaczami do firanek.
A co do tego co wiesz, to wiesz że ja też to wiem
Ale przyznaje douczenie Ci się przyda
Może z pomocą reszty forumowiczek wyprowadzimy Cię na Kobiętę XXI wieku
Diety mogą być, zawsze warto wiedzieć co je królowa Monako, orgazmy i kamasutra hmmm poczekamy zobaczymy
Dzięki za zainteresowanie i proszę o więcej takich |
|
|
|
|
|
Wysłany: 13.04.2005, 11:39:36 |
|
|
katrynka |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo dziękuje za krótki kurs gospodyni domowej. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą "wyjdę na ludzi"...
Niestety pewne rady okazały się mało przydatne w moim przypadku:
- Na Julianowską po pomidorki stanowczo za daleko
- Moja mama nie używa obrusów; u Nas jada się na gazecie a tego chyba się nie krochmali więc nauki mamy na temat gotowania krochmalu raczej odpadają
Co do ewentualnej diety królowej Monako to problemy są dwa:
1. Monako jest jak najbardziej monarchią ale władzę sprawuje książe a nie król a tym bardziej królowa. Możemy więc ewentualnie zastanowić się nad jadłospisem księżnej. Ale tu pojawia się kolejny problem,
2. W środę 6 kwietnia zmarł książe Monako Reinier III pozostawiając tron swojemu synowi Albertowi. Niestety (albo stety bo tu w mojej głowie narodził się niecny plan) książe Albert do chwili obecnej pozostaje kawalerem.
Tak więc nic prostszego niż poznać dworską etykietę "na własnej skórze". Proponuję mały marsz na Monako i ustawienie się do końca życia. Nie wiem tylko czy ów Albert jest przystojny i ile ma lat ale ja osobiście jakoś się zmuszę.... Obawiam się tylko żeby moje zdolności kulinarne nie zdyskwalifikowały mnie w przedbiegach.
Żeby nie było, jak obiecałam doszkoliłam się trochę, zasięgnęłam języka i oto nowa wiedza na drodze do ideału Kobiety:
- w tym sezonie modne są zieleń, turkus i pomarańcz (czyżby mały wpływ Juszczenki) - wiadomości od brata pewnej koleżanki
- Ethan Hawk rozwodzi się z Umą Thurman (wiadomość zaczerpnięta z wypowiedzi pewnego pana na tutejszym forum)
- więcej plotek nie znam bo wyznaję zasadę: nie ważne kto z kim śpi, ważne żeby się wyspał
PS. Sposoby zwalczania tradziku rzeczywiście średnio mnie dotyczą ale była bym wdzięczna za wszelkie informacje na temat kremików przeciwzmarszczkowych, walki z PMS-em oraz co ze skórą wysuszoną solarium
----------------------------
Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 13.04.2005, 19:58:11 |
|
|
jagda |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co do księżnej vel królowej Monako to czepiacie się koleżanko ale ok przyjmuje z honorem ze mną o osobach nie poplotkujesz, pamięć już nie ta
Książe Albert hmmm sama oceń zanim wydasz na bilecik...
Na mamę nie narzekaj nie pozwalam!! bo dba o to żeby gazetki były kolorowe, ( nie jakieś "Dzień Dobry" czy "Metro", tylko Claudia albo Twój Styl ) i pasowały do plastikowej zastawy. Doceń to i ucz się od Niej
ze zmarszczkami nie przesadzaj, na mimiczne Ci podpowie Klaudia Schieffer jak zapodasz sobie uroczy bloczek reklamowy, a o innych to około 2029 roku pogadamy
a jak tak sobie już gadamy to ja też potrzebuję informacji: co zrobić żeby zarobić a się nie narobić bo to dziś trzynasty a z wypłaty marne szczątki. może jakieś podpowiedzi tylko szybko bo jak nie to będę się musiała na Kościuszki przenieść, ale może jakaś "koleżanka" odstąpi kawałek światła
ps. to pisałam ja Kopernik |
|
|
|
|
|
Wysłany: 13.04.2005, 22:25:07 |
|
|
maystero |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co tu sie dzieje... |
|
_________________ Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda potrzebuje więcej czasu.
|
|
|
|
|
Wysłany: 14.04.2005, 06:46:01 |
|
|
jagda |
Ostry |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A nic szczególnego, gadamy sobie jak masz ochotę się wypowiedzieć to zapraszamy zostało poruszone już tyle wątków, że każdy coś dla siebie znajdzie |
|
|
|
|
|
Wysłany: 14.04.2005, 09:51:47 |
|
|
katrynka |
Stojąc leżał |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maystero, spokojnie. Wszystko pod kontrolą. Narzekaliście, że kobiety mało aktywne, to ruszyłyśmy do boju. Uruchomiłyśmy nieformalną ligę...
Cytat: |
co zrobić żeby zarobić a się nie narobić |
Już Ci pędzę z pomocą koleżanko...
- jednym z pomysłów był ów średnio urodziwy pan, którego zdjęcie umieściłaś. Podtrzymuję wcześniejsze zdanie: ja się osobiście zmuszę. Na razie jesteśmy chętne dwie więc masz 50% szans. Powiem nawet, że więcej bo i bardziej gospodarna ode mnie jesteś, i gotujesz lepiej... w ogóle idealny materiał na żonę z Ciebie
- od światła wara!! Nie oddam. Na miejscówkę na Kościuszki trzeba sobie zasłużyć. Podobno na Fabrycznym jest jeszcze kilka wolnych miejsc
- ponieważ jestem w podobnej sytuacji finansowej co Ty (a nawet zaryzykowała bym stwierdzenie że trochę gorszej) więc proponuję spółkę z ograniczoną bezczelnością. Możemy sprzedawać sznurówki pod Kaliskim albo w innym przejściu podziemnym (mój przyjaciel dostał ostatnio w pracy śliczną teczusię skórzaną na szyfr, obiecał że da w leasing. Ach, jak pięknie prezentowały by się sznuróweczki i pumeksiki w takim cacku);
- zawsze możemy flancować buraki, pchać karuzelę albo nosić fortepiany;
- poseka, poseka, skończę jeszcze kilka fakultetów, zrobię doktorat i już będę gotowa do tego by otworzyć kiosk ruchu;
- a może by tak wykładać chemię............................... w którymś z zelowskich hipermarketów
cdn...
A może ktoś ma jakieś pomysły na nazwę Naszej firmy oraz przedmiot działalności?? |
|
|
|
|
|
| |