|
|
|
Wysłany: 30.11.2010, 21:45:41 |
|
|
karola945 |
Plastyczny |
|

|
|
Register IP: |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nie dziwie się. Jakby był jakiś klub Karaoke to ok, pewnie dużo by ludzi chodziło. ale 'mini playback show' w SP2? To jest dla dzieci a nie dla młodzeży lub młodych dorosłych. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 01.12.2010, 08:59:55 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
karola945 napisał: |
Nie dziwie się. Jakby był jakiś klub Karaoke to ok, pewnie dużo by ludzi chodziło. ale 'mini playback show' w SP2? To jest dla dzieci a nie dla młodzeży lub młodych dorosłych. |
Mini Playback Show lub Karaoke powinien być organizowany co najmniej raz w roku w Domu Kultury. Niestety oprócz "interesujących" wystaw, break-dance i przedstawień typu "Calineczka" nie ma nic interesującego w Domu Kultury. |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 31.12.2010, 16:52:57 |
|
|
DziadekAU |
Zbanowany |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
w zelowie wogole nie ma rozrywki brakuje tu wszystkiego dobrze ze mieszkam w sromutce  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 02.01.2011, 20:12:25 |
|
|
karola945 |
Plastyczny |
|

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
taaaak... w sromutce jest centrum rozrywki.  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 03.01.2011, 13:13:15 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
karola945 napisał: |
taaaak... w sromutce jest centrum rozrywki.  |
No właśnie. A w Zelowie nie ma.  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 03.01.2011, 16:32:38 |
|
|
DziadekAU |
Zbanowany |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
ano tak zapomnialem o centrum rozrywki
ale nie ma bali i pubow
zal zal zal |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 03.01.2011, 21:25:19 |
|
|
emaster |
Plastyczny |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
W którąś niedziele na początku grudnia odbierałem kumpla z lotniska, który przyleciał z Irlandii do Polski na święta, jadąc ulicą Kościuszki od strony łasku rozejrzał się i wybuchł śmiechem HAHAHA! miasto tętniące życiem! (czyt. podtekst), było to około godziny 22.00. W Zelowie nie ma praktycznie gdzie wieczorem wyjść, na ulicach pustki tak jakby to było opuszczone miasto, natomaist gdy jestem w większym mieście o tej porze (Łódź, Pabianice) to te miasta "tętnią życiem" |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 04.01.2011, 17:07:37 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
emaster napisał: |
W którąś niedziele na początku grudnia odbierałem kumpla z lotniska, który przyleciał z Irlandii do Polski na święta, jadąc ulicą Kościuszki od strony łasku rozejrzał się i wybuchł śmiechem HAHAHA! miasto tętniące życiem! (czyt. podtekst), było to około godziny 22.00. W Zelowie nie ma praktycznie gdzie wieczorem wyjść, na ulicach pustki tak jakby to było opuszczone miasto, natomaist gdy jestem w większym mieście o tej porze (Łódź, Pabianice) to te miasta "tętnią życiem" |
Są niektóre miejsce gdzie można zobaczyć dużo ludzi np. pod Gastronomixem o 22:00 jak ostatnio wracałem to była 8 osób, również w parku na Targowicy jest dużo młodzieży, ale niestety to prawda, że nawet w Bełchatowie miasta "tętnią życiem" w najmniej odwiedzanych miejscach.
ZELÓW MIASTO TĘTNIĄCE ŻYCIEM W DZIEŃ, ALE NIE W NOCY  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 04.01.2011, 17:15:34 |
|
|
DziadekAU |
Zbanowany |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
a czy w gastonomixie jest do kupienia hamburger z kotletem   ? |
|
_________________ Mam bana  |
|
|
|
 |
Wysłany: 05.01.2011, 14:22:56 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
DziadekAU napisał: |
a czy w gastonomixie jest do kupienia hamburger z kotletem   ? |
Człowieku i tak zostałeś zbanowany z tego forum i to ja się teraz z Ciebie śmieje.
A z tym hamburgerem to każdy jest w środku z kotletem niedorozwoju  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 09.01.2011, 17:06:30 |
|
|
gośka |
Stojąc leżał |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
czekałam az ktos cos napisze na ten temat.po co tu sie kłucic i wypominać rzeczy. Dałam przykłady to tylko usłyszałam sprzeciwy.po co pisać? zróbmy cos a nie rozkładajmy ręce, albo inaczej Nie było wogóle tematu i tyle. Pozdrawiam  |
|
|
|
|
 |
Wysłany: 09.01.2011, 21:01:05 |
|
|
deesis |
Twardziel |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
a co myślicie o fitness klubie ale takim naprawde profesjonalnym , trenerzy , zajęcia dla panów , pań i dzieci czy znalazł by się w Zelowie obiekt gdzie można coś takiego otworzyć  |
|
_________________ Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ! |
|
|
|
 |
Wysłany: 10.01.2011, 12:48:46 |
|
|
Ukasy |
Zelowiak |
 |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
deesis napisał: |
a co myślicie o fitness klubie ale takim naprawde profesjonalnym , trenerzy , zajęcia dla panów , pań i dzieci czy znalazł by się w Zelowie obiekt gdzie można coś takiego otworzyć  |
Przydało by się, bo teraz tyle się mówi o otyłości. W takim miejscu można by było spalić zbędne kalorie.  |
|
|
|
|
 |
| |